U trendu

Milijarder se razvodi od 26 godina mlađe supruge, a razlog je, navodno, bizaran

Medijski mogul Rupert Merdok i njegova supruga, glumica i bivši model, Džeri Hol, razvode se nakon šest godina braka. Nakon objave razvoda počele su da kruže priče o razlogu prekida.

Kako piše Dejli Mejl, Rupert je navodno ostavio Džeri jer se nije mogao da se pomiriti s njenom navikom pušenja. U javnosti se često događalo da se Merdok odmakne od svoje supruge kada ona zapali cigaretu.

“Pušim, pijem, volim vino, volim sunčanje, pijem kafu. Radim razne stvari koje ne bih trebalo da radim“, rekla je Džeri još 2014. za Good Housekeeping.

Prijatelj bivšeg para otkrio je i dosad nepoznate detalje o njima.

„Za čoveka od 91 godinu Rupert je u izvanrednoj formi, ali čak ni on ne može da zaustaviti godine. Nosi mekane cipele i ne voli dugo da stoji i opsednut je svojim zdravljem. Uz to, sluh mu je sve slabiji“, rekao je prijatelj para za Dejli Mejl.

Njihov prijatelj kaže da je problem i razlika u godinama.

„Džeri je dosta mlađa pa i dalje voli da ide na zabave i plažu i želi da se zabavlja. Ne zabavlja je da bude medijska gejša ni korporativna supruga. Beskrajno kruženje svetom u avionu kompanije kako bi bila uz Ruperta zbog neke korporativne zabave više je ne privlači puno, ako nekad pre i jeste“, dodao je.

Bivši par je zadnji put zajedno viđen u javnosti u avgustu 2021. godine i tada su išli na večeru, ali su odvojeno došli u restoran.

Venčali su se 2016., dve godine nakon što se Merdok razveo od preduzetnice Vendi Deng. Merdok je tad na Tviteru napisao da je „najsrećniji čovek na svetu“. Rupertu je Džeri bila četvrta supruga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)