U trendu

Mišel Fajfer

Mišel Fajfer rođena je 29. aprila 1958. godine u Kaliforniji. Pre nego što je otkrivena u Holivudu, radila je kao kasirka u supermarketu. Učestvovala je na lokalnim takmičenjima za mis i na jednom od njih osvojila prvo mesto.

Prvi film u kom je na audiciji dobila ulogu doživeo je neuspeh, ali filmovi koji su usledili doneli su joj slavu u Holivudu. Prvi od njih bio je „Scarface“, gde joj je partner bio Al Paćino. Drugi film koji ju je učinio svetskom zvezdom bio je film „Veštice iz Istvika“, u kom su, pored nje, glumili Džek Nikolson, Šer i Suzan Sarandon.

Kao po starom holivudskom običaju, dva uspešna filma dovoljan su uslov za uspešnu karijeru i seriju uspešnih filmova: „Udata za mafiju“, „Opasne veze“, „The Russia House“, „Povratak Betmena“, „Wolf“, „Opasni umovi“, „Naša priča“, „Ja sam Sem“ i „One Fine Day“.

U svojoj karijeri Fajferova je radila sa puno poznatih holivudskih zvezda. To joj je omogućilo da se oproba u producentskom poslu. Ipak, iako je imala sve preduslove, nije se proslavila u ovom poslu.

Prvi brak Mišel Fajfer sa Piterom Hortonom, glumcem iz američkih manje popularnih TV serija, završio se razvodom. Iz tog braka ima jednu ćerku. Ubrzo se udala za poznatog scenaristu i producenta Dejvida Kelija (David Kelley), koji je učestvovao u stvaranju veoma popularnih serija: „Chicago Hope“, „Ally McBeal“, „The Practice“… U tom braku, koji još uvek traje, Mišel Fajfer je dobila sina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.