U trendu

„Moj narod je napadnut“: Mila Jovović slomljena, setila se rata u bivšoj Jugoslaviji

Glumica Mila Jovović rođena je u Kijevu i još jedna je u nizu poznatih ličnosti koji nastavljaju da pružaju podršku i solidarnost ukrajinskom narodu.

Glumica Mila Jovović podelila je na društvenim mrežama da joj je srce slomljeno i da je zapanjena u pokušaju da procesuira trenutnu situaciju u Ukrajini.

Ona je izjavila da je duboko potresena uništavanjem i raseljavanjem porodicama dok se ruske snage približavaju Kijevu, gradu u kojem je rođena.

„Srce mi je slomljeno i zapanjena pokušavam da obradim događaje ove nedelje u mom rodnom mestu u Ukrajini. Moja zemlja i narod su napadnuti. Porodica i prijatelji se kriju. Moja krv i koreni potiču i iz Rusije i iz Ukrajine. Rastrgnuta sam na dva dela dok gledam kakav se horor odvija, zemlja se uništava, porodice raseljavaju, ceo njihov život leži u ugljenisanim delovima oko njih. Sećam se rata u domovini mog oca, u bivšoj Jugoslaviji i priča moje porodice o traumi i teroru koji su doživeli. Rat. Uvek rat. Lideri koji ne mogu da donesu mir. I uvek, narod plaća krvoprolićem i suzama“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)