Muž Salme Hajek se odrekao sina kako bi izbegao plaćanje alimentacije

Osim po velikom bogatstvu, francuski milijarder Fransoa Anri Pinoa, poznat je i po vezama sa najlepšim ženama sveta. Vlasnik najvećeg modnog carstva na svetu od 2009. godine oženjen je Selmom Hajek, ali je pre braka sa glumicom bio u vezi sa nekadašnjom manekenkom Lindom Evanđelistom sa kojojm ima sina. Međutim, Pinoa se ne želi da prizna dete koje je dobio sa manekenkom.

Milijarder sa zvezdom filma „Desperado“ imaju ćerku Valentinu, rođenu septembra 2007. godine. Iako njihov brak i dalje savršeno funkcioniše, mnogi osuđuju Salminog supruga zato što se, samo godinu pre dobijanja ćerke, odrekao tada petogodišnjeg sina kojeg je dobio sa manekenkom Lindom Evanđelistom, prenose „Nezavisne“.

Svetski mediji su pisali o ovom slučaju koji je zgrozio javnost, a kao razlog za ovaj potez Pinoe naveli su da je Linda zahtevala da on njihovom sinu plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 46.000 dolara, kao i da detetu obezbedi dadilju i telohranitelje.

Revoltiran time, Fransoa se odrekao sina uz obrazoloženje da ga prošlost više ne zanima, kao i da je Lindino pokretanje postupka pred sudom moglo da naruši zdravlje njegove supruge Salme, koja je tada bila trudna.

Kako je poznato, milijarder Fransoa je pre braka sa Lindom, još jednom bio oženjen i to do 2004. godine. Iz tog braka, sa nepoznatom ženom ima dvoje dece.

2 komentara
  1. ANDREJ

    Nije ni sa moralne a pogotovu ne,sa strane zakonskih normi ponasanja,da muskarac kada se ozeni,izjavi da ga ne interesuje nista sto je bilo u njegovom zivotu,pre poslednje zenidbe.Ukoliko je dokazano,da je Msje Pino,zaista otac deteta koje je rodila manekenka,on je duzan da za to dete placa odredjenu alimentaciju.Kasnije,po sticanju punoletstva,taj njegov potomak,ucestvuje i u podeli nasledstva,posle smrti svoga bioloskog oca.

  2. verujem u bolje sutra

    kreten je ona sto mu trazi 46000 mesecno, a jos je veci on sto se odrice rodjene krvi nekoga ko nije trazio da bude rodjen..za takve oceve postoji posebno mesto u paklu..jebale ga pare

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike