U trendu

Na svoj 96. rođendan kraljica Elizabeta II dobila sopstvenu Barbi lutku (foto)

Kraljica Elizabeta II proslavila je 21. aprila svoj 96. rođendan, a iako će ga obeležiti u privatnosti na imanju Sandringem, mnogi ga proslavljaju na razne načine, baš kao i 70 godina njene vladavine.

Kraljica svoj rođendan slavi usred 70. godine otkako je na britanskom kraljevskom tronu, kao najduže vladajući britanski monarh. Tim povodom poznata kompanija za izradu igračaka, Matel odlučila je da napravi svoj najpoznatiji proizvod, Barbi lutku, po uzoru na kraljičin lik. Lutka će se prodavati u londonskim trgovačkim centrima Harrods, Selfridges i Hamleys.

Izgled kraljevske Barbi lutke kreirane inspirisan je jednim od najzapaženijih kraljičinih modnih odabira. Lutka je obučena u elegantnu haljinu boje slonovače s plavom lentom koja je ukrašena kraljevskim odlikovanjima.

Predivna kruna krasi glavu lutke, a pripadajući modni dodaci i nakit takođe dolaze s ovom Barbi lutkom kraljice Elizabete II. Barbi lutka po uzoru na kraljicu dolazi i u posebnom pakovanju s kutijom u zlatnoj boji.

Ova Barbi lutka deo je Matelove Barbie’s Tribute kolekcije,  koja je lansirana prošle godine, s ciljem odavanja počasti svim “poznatim istorijskim ličnostima i vizionarkama koje su imale izuzetan uticaj na društvo”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.