Najgledaniji: „Slagalica strave 4“

Protekle nedelje u američkim bioskopima ponovo je bio najgledaniji horor film. Ovo je uobičajno vreme kada filmovi strave dominiraju blagajnama, budući da se proslavlja praznik Noć veštica (Halloween). Četvrti u nizu filmova iz serijala „Slagalica strave“ („Saw“) ponovo se pokazao kao najuspešniji, kao i sva tri prethodna dela ovog zastrašujućeg filma.
Prvi film iz ovog uspešnog horor serijala debitovao je poslednjeg vikenda oktobra 2004. godine i bio iznenađujući hit zimske filmske sezone. Na krilima tog uspeha autori su svakog oktobra izbacivali po jedan nastavak.
Serijski ubica poznat pod nadimkom Jigsaw nastavlja da seje smrt i strah i posle svoje smrti. Za vreme autopsije ovog svirepog ubice, u njegovoj utrobi pronađena je kaseta koja vodi policiju u novi krug mučnih krvavih slagalica koje je ovaj ludi ubica ostavio za sobom. Da li je poslednji trag i zamka za sve uključene u taj slučaj?
Glavna uloga je ponovo poverena Tobinu Belu (Tobin Bell), koji se, razumljivo, u novom filmu pojavljuje uglavnom u flešbekovima.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (26-28.) oktobra:

  1. "Slagalica strave 4" ("Saw IV")
  2. "Dan in Real Life"
  3. "30 Days of Night"
  4. "Plan igre" ("The Game Plan")
  5. "Tyler Perry’s Why Did I Get Married?"
  6. "Majkl Klejton" ("Michael Clayton")
  7. "Nestala" ("Gone Baby Gone")
  8. "The Comebacks"
  9. "We Own the Night"
  10. "Tim Burton’s the Nightmare Before Christmas"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.