Najgledaniji: „Why Did I Get Married?“

Na prvom mestu liste najgledanijih filmova ove nedelje našao se „Why Did I Get Married?“ scenariste, režisera i glavnog glumca Tajlera Perija (Tyler Perry). Ova romantična komedija skinula je s vodeće pozicije sportsku dramu „Plan igre“ („The Game Plan“), koja je dve uzastopne nedelje ubedljivo vladala top-listom najgledanijih filmova u Americi. Pored Perija, jednu od uloga u filmu tumači i Dženet Džekson (Janet Jackson).
Kada se osam prijatelja s fakulteta sretnu na svom redovnom godišnjem odmoru u planinama Kolarada, umesto odmora i relaksacije na snegu dobijaju neočekivano iznenađenje. Dajan, ženu od karijere, na putovanju prati predusretljivi muž Teri, kome je sve dozlogrdilo; popularni psiholog i pisac Particija dolazi u društvu supruga Gevina, koji je arhitekta; Anđela i Markus se konstantno svađaju, ali ostaju u ljubavi. Tu je i Šejla, slatka ženica s iskrivljenom slikom o sebi, koja potiče od brige zbog prekomerne težine, sa svojim napornim suprugom Majkom.
Kroz priče ova četiri para film navodi na razmišljanje o životu, ljubavi, odnosima među ljudima, smislu života i prijateljstvu.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (12-14.) oktobra:

  1. "Why Did I Get Married?"
  2. "Plan igre" ("The Game Plan")
  3. "Majkl Klejton" ("Michael Clayton")
  4. "We Own the Night"
  5. "Srcelomac" ("The Heartbreak Kid")
  6. "Elizabeta: zlatno doba" ("Elizabeth: The Golden Age")
  7. "The Kingdom"
  8. "Sa tobom do kraja sveta" ("Across the Universe")
  9. "Pritajeno zlo: istrebljenje" ("Resident Evil: Extinction")
  10. "Dolazak tame" ("The Seeker: The Dark Is Rising")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.