U trendu

Neverovatna greška: Glumica iz serije „Vesele 70-te“ ipak je živa

Glumica i model Tanja Roberts, Bondova devojka u filmu „Pogled na ubistvo“ i majka Done Pincioti u seriji Vesele 70-te, je živa.

Njen suprug Lens O’Brajan i predstavnik za medije Majk Pingel u nedelju su izdali saopštenje u kojem su naveli da je glumica iznenada preminula u 66. godini, ali samo dan kasnije suprug je tokom intervjua za Inside Edition primio poziv u kojem je saznao da je Tanja živa.

„Sada mi kažete da je živa“, rekao je Lans i počeo da plače, prenosi Dejli Mejl.

Pingel tvrdi da je tragičnu vest o smrti glumice saznao od njenog supruga koji je posetio u bolnici.

„Dok sam je držao u poslednjim trenucima, otvorila je oči. Poslednji put sam uspeo da vidim njene lepe oči. Tanja je imala najlepše oči“, rekao je O’Brajan u nedelju, nakon čega je Pingel objavio da je glumica preminula.

Ni O’Brajan ni Pingel nisu ponudili objašnjenje kako je došlo do zabune, a portparol je samo rekao da je njen suprug zaista verovao da je Tanyja umrla. Takođe je rekao da je njeno stanje i dalje teško kao i da se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Od glumice su se nakon netačne informacije o smrti na Tviteru oprostili brojne kolege, među njima i glumici iz serije ‘Vesele 70-te’, Tofer Grejs i Debra Džo Rup, a ispod njihovih objava Ešton Kučer, koji je takođe glumio u popularnoj seriji, obavestio ih je da je glumica još uvek živa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.