U trendu

Novi „Hari Poter“ najgledaniji film

Prvi deo poslednjeg filma iz serijala "Hari Poter" – "Hari Poter i relikvije smrti" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"), debitovao je na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova u Americi. Takođe, ubedljivo je najgledaniji i u domaćim bioskopima.
Sedmi nastavak filma o Hariju Poteru startovao je u bioskopima uspešnije od svih svojih prethodnika i tako se pridružio filmovima kao što su "Sumrak saga: mladi mesec" i "Mračni vitez" po visini zarade tokom prvog vikenda prikazivanja.
U ovom delu franšize junaci Hari, Ron i Hermiona započinju opasnu misiju. Oni žele da otkriju i unište tajnu Voldemortove besmrtnosti i destrukcije – Horkrukse. Prepušteni sami sebi, bez pomoći profesora i Dambldorove zaštite, prijatelji će morati da se usredsrede jedni na druge više nego ikada. Ali, među njima se javlja mračna sila koja preti da ih razdvoji.
Film je režirao Dejvid Jejts (David Yates), a glavne uloge tumače Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), Rupert Grint (Rupert Grint), Ema Votson (Emma Watson) i Ralf Fajns (Ralph Fiennes). Film "Hari Poter i relikvije smrti" prikazuje se u našim bioskopima od 18. novembra.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (19-21.) novembra:

  1. "Hari Poter i relikvije smrti" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1")
  2. "Megamind"
  3. "Unstoppable"
  4. "Kad vodenjak pukne" ("Due Date")
  5. "The Next Three Days"
  6. "Dizanje" ("Morning Glory")
  7. "Skyline"
  8. "Red"
  9. "For Colored Girls"
  10. "Fair Game"

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.