Skandal: De Niro ponovo kritikovao Trampa

Američki glumac, režiser i producent Robert De Niro ponovo je kritikovao predsednika Donalda Trampa, nazvavši ga „totalnim gubitnikom“ i „neostvarenim gangsterom“.

De Niro već duže kritikuje Trampa, a na prošlogodišnjoj ceremoniji dodele nagrada „Toni“, upitan šta misli o američkom predsedniku, kazao je da je Trampov IQ vrlo nizak.

De Niro je tokom nastupa na Late Showu sa Stivenom Kolbertom kazao da je pokušao da Trampu da šansu nakon što je izabran za predsednika, ali da se „tip pokazao kao totalni gubitnik“, preneo je portal Klix.ba.

Jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije, koji je osvojio dva Oskara, uskoro se vraća u gangsterski žanr sa filmom „The Irishman“ na Netflixu, koji će ga ponovno ujediniti s režiserom Martinom Skorseseom.

(Tanjug)

2 komentara
  1. jos_1_5ak

    Pa sto bi to bio skandal , covek samo iznosi svoje misljenje na koje ia apsolutno pravo , jednostavno ne voli ga, ne slaze se sa njegovim pogledom na svet i politikom i to je to , uostalom nije tajna da Trampa mrzi vise of polovine Amerikanaca i dobio je izbore samo zato sto mrze jos vise onu matoru vesticaru Hilari Klinton.

  2. Miša

    Što je skandal.Pa čovek iznosi činjenice.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike