Obožavateljka nožem napala ženu Zdravka Čolića i posekla je po licu!

Zdravko Čolić je balkanska muzička zvezda koja bez ikakve dileme najviše štiti svoj privatni život i s tim u vezi, retko otkriva detalje iz njega.

Ipak, Čola je za hrvatsko izdanje Glorije ispričao dosad nepoznatu priču o tome kako je jednom njegova obožavateljka napala nožem Aleksandru, Zdravkovu suprugu.

„Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti“, rekao je Čolić.

On je dodao da je dobro što njegova supruga nije ljubomorni tip osobe.

„Supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga“, ispričao je pevač koji sa Aleksandrom ima ćerke Unu i Laru, piše Telegraf.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.