Od crvenog tepiha do zatvora: Ove zvezde su postale ubice

Oni su bili bogati, slavni i u centru pažnje zbog svojih uspeha, a onda je fokus javnosti otišao u potpuno suprotnom smeru. Naime, oni na duši nose tuđe živote. Ove poznate ‘face’ zapravo su hladnokrvne ubice, piše 24 sata.hr.

Džoni Luis

Zvezda serija ‘Sons Of Anarchy’ i ‘The O.C.’, 2012. je provalio u kuću 81- godišnje Ketrin Dejvis i ubio nju i njenu mačku. Ubrzo nakon toga napao je jednog komšiju, da bi život okončao skokom sa zgrade.

Majkl Džejs

Glumac, poznat po ulozi policajca u seriji ‘ The Shield’, ustrelio je svoju suprugu pred njihovo dvoje dece. Osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina.

Sid Višiz

Deset dana nakon što je izbo na smrt svoju devojku Nensi Spungen u hotelskoj sobi, 22. oktobra 1978., Sid Višiz je pokušao samoubistvo prerezavši vene nakon čega je neko vreme odležao u bolnici. Ubrzo nakon toga, 9. decembra je uhapšen i odvezen u zatvor na Rikr’s Island.

Nakon što je otpušten iz zatvora, 2. februara 1979. godine, odlazi na zabavu u stan svoje nove devojke, kako bi proslavio novostečenu slobodu. Sledeće jutro muzičar je pronađen mrtav. Predozirao se.

Fil Spektor

Producent i muzičar trenutno je u zatvoru jer je ubio glumicu Lanu Klarkson u njenom domu 2013. godine.

https://twitter.com/LisaAlesci/status/864670607019003915

Oskar Pistorijus

Paraolimpijac je osuđen na pet godina jer je kroz vrata kupatila ustrelio svoju devojku Rivu Stinkamp. Ovaj slučaj bio je kontroverzan, a burne reakcije izazvala je i činjenica da je sportista pušten na slobodu nakon što je odslužio samo šestinu kazne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.