U trendu

Omča Džefrija Epstajna steže se oko vrata princa Endrua

Britanski princ Endru „zna istinu“ o tome šta je uradio, rekla je Virdžinija Roberts Džufri, žena koja koja tvrdi da je bila žrtva trgovine ljudima i „seksualna robinja“ u lancu koji je vodio Džefri Epstajn, u emisiji NBS televiziji emitovanoj u petak.

Džufri, koja je u sudskim spisima princa Endrua optužila da je spavao s njom kada je imala 17 godina, iznela je dosta detalja oko mnogobrojnih susreta u vreme dok je bila deo lanca trgovine devojkama kojim su upravljali pokojni Džefri Epstajn i njegova bivša devojka, „madam“ Gislejn Maksvel.

Maksvel je sve optužbe na svoj račun negirala.

„Gislejn me je probudila jednog jutra, uzbuđena i rekla mi: ‘Danas ćeš upoznati princa'“, opisala je Džufri svoj prvi susret sa princom Endruom u Londonu.

A nakon večere i izlaska u elitni noćni klub, gde joj je, kako tvrdi Džufri, princ davao alkohol i plesao s njom, u povratku se našla u automobilu sa Epstajnom i Maksvel, koja joj je rekla: „Hoću da za njega uradiš isto što si uradila za Džefrija.“ Zatim je ispričala da je vojvoda od Jorka seksualno napastvovao u kupatilu i spavaćoj sobi kuće Gislejn Maksvel u Londonu.

„Nisam mogla da poverujem. Odrasla sam uz Diznijeve crtaće, kao i mnoge devojčice, a u njima su prinčevi i princeze bili dobri ljudi. A on nije“, rekla je Džufri u intervjuu.

Iako je Bakingemska palata oštro negirala da je princ Endru umešan u bilo kakav seksualni odnos sa Džufri, ona tvrdi da ona „zna istinu“,

„On poriče da se to ikada dogodilo i i dalje će poricati. Ali on zna istinu i ja znam istinu“, rekla je na kraju Virdžinija Roberts Džufri.

Američki i britanski mediji preneli su nedavno je princ Endru dobio formalini zahtev od američkog ministarstva pravde za razgovor o svom odnosu sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom.

Federalni službenici navode da žele da razgovaraju sa članom kraljevske porodice u okviru nastavka istrage o istoriji seksualnog nasilja.

Poznato je sa je princ Endru bio saradnik Epstajna, koji je preminuo u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu u avgustu 2019.godine dok je čekao suđenje za trgovinu ljudima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.