U trendu

Opra Vinfri otkrila zašto nikada ne priča o svom ljubavnom životu

Voditeljka Opra Vinfri u vezi je sa Stedmanom Grejemom već 32 godine, ali još nikada nisu stali pred matičara. Iako je Opra jedna od najpoznatijih žena sveta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njenom privatnom životu, posebno o ljubavi. prenose mediji u regionu.

Nedavno je za američke medije otkrila zašto nikada ne priča o svom ljubavnom životu, i koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.

– Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žute štampe. Često sam se i nervirala, ali onda bi mi moja draga prijateljica Maja rekla da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud nerviram zbog nečega što nije moja greška – kazala je Opra, pa dodala kako bi zbog toga neretko tu bilo i suza, ali one nisu bile od pomoći.

– Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s tim. Neko ko to nije prošao ne može ni zamisliti o čemu govorim – rekla je Opra.

– To je glavni razlog zašto sam prestala da se pojavljujem na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno hteti da proda neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda? – zaključila je voditeljka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.