U trendu

Vau! Ova glumica je prava SEKS BOMBA (foto)

Ima telo poput tinejdžerke, a bliži se pedesetom rođendanu

View this post on Instagram

Out of office 🏖

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Glumica Kejt Bekinsejl jedna je od omiljenih u Holivudu, kako zbog talenta i sjajnih uloga, tako i zbog lepote i neverovatne figure u četrdesetim.

Naime, iako je u julu oduvala 46 svećica na rođendanskoj torti, Kejt uspeva da održi liniju na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe devojke.

View this post on Instagram

Sometimes we swap Speedos

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Za odličan izgled Kejt se i te kako trudi svakog dana, kroz odricanje od slatkiša i naporne treninge, pa se ne libi da se na Instagramu pohvali sjajnim rezultatima.

Čim je objavila fotografije u zanimljivom crnom bikiniju, krenula je lavina lajkova i komplimenata na račun njenog izgleda, ali bilo je i onih koji su je pitali zbog čega bira dubok struk na kupaćem i da li možda krije prve „nedostatke“ koje godine neminovno donose.

Ipak, narednom fotografijom u drugom bikiniju glumica je pokazala da nema šta da krije i da godine definitivno nisu nikakva prepreka, i da ukoliko predano radite na sebi, rezultat ne može da izostane.

Dakle, drage dame, kad može Kejt, može svaka žena!

Nema izgovora, godine jesu samo broj i zato što pre počnite da radite na sebi i pripremate bikini liniju za naredno leto!

3 komentara
  1. Nataša Gajić

    držanje za… svjećice

  2. Anonimni

    prirodno je lepa

  3. Anonimni

    šetaćemo stomake da biste mogli da nas kamenujete

Napišite komentar