U trendu

Ovaj glumac izabran je za najseksepilnijeg muškarca (foto)

Magazin „Pipl“ je za najseksepilnijeg živog muškarca 2020. godine proglasio glumca Majkla B. Džordana.

Ovaj 33-godišnjak, poznat po zapaženim ulogama u filmovima Stanica Frutvejl, Krid i Crni panter, proglašen je u utorak uveče za ovogodišnjeg pobednika izbora magazina Pipl za najseksepilnijeg živog muškarca u Ej-Bi-Sijevom šou programu „Džimi Kimel uživo“.

Džordan je za magazin Pipl koji će izaći u petak rekao da mu je ovo velika čast i zadovoljstvo.

„Znate, svi su me zadirkivali, kao ‘Majk, ovo je jedina stvar koju verovatno nikada nećeš osvojiti“, priznaje. „Ali dobar je osećaj biti član ovog kluba“.

U ovom klubu najseksepilnijih muškaraca su se poslednjih godina našli i Džon Ledžend, Dvejn Džonson, Kris Hemsvort, Idris Elba, Adam Levin, Čening Tejtum i Dejvid Bekam.

Tridesetrogodišnji Džordan navodi i da su žene u njegovoj porodici „vrlo ponosne na ovu njegovu titulu“ i zahvaljuje se celoj porodici na svoj podršci koju su mu pružali u dosadašnjoj karijeri.

„Dok mi je baka bila živa, ona je skupljala sve isečke iz novina, a onda je to čuvala moja majka i sve tetke su čitale“, dodaje glumac. „Za ovo će sigurno odvojiti neko posebno mesto“.

Džordanov stalni uspon krenuo je još od uloga u televizijskim serijama Najbolji tim i Doušnici. Na filmu je zablistao kao policajac u Stanici Frutvejl, zatim kao bokser Adonis Džonson Krid u nastavcima Krid: Rađanje legende i Krid 2, a sve to krunisao ulogom Erika Kilmongera Stivensa u blokbasteru Crni panter.

Uporedo sa glumačkim poduhvatima Džordan je iza kulisa Holivuda zagovarao brojne promene. Pokrenuo je sopstvenu produkcijsku kompaniju koja je među prvima prihvatila invalidnog jahača i obećala da će podsticati inkluziju kako u glumačkoj, tako i produkcionoj filmskoj ekipi.

Bio je izuzetno aktivan u pokretu „Crni životi su važni“ i zalagao se za pravovremenu registraciju glasača za ovogodišnje predsedničke izbore.

„Mislim da za sve postoji vreme i mesto“, napominje Džordan. „Birao sam trenutke kako bih imao najveći uticaj. Svi možemo da preduzmemo neke akcije – velike ili male – kako bismo pomogli u stvaranju promene koju želimo da vidimo“.

Nada se da će za deset godina više režirati i producirati nego što će glumiti u filmovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.