U trendu

Ovaj slavni voditelj baš ne podnosi Megan Markl: „Ta žena je zlonamerna“

Poznato britansko lice s malih ekrana, Pirs Morgan, u svom poslednjem ispadu oštro je kritikovao Megan Markl, rekavši za vojvotkinju od Saseksa da je „zlonamerna“.

Ovaj 57-godišnji voditelj, koji je poznavao Megan mnogo pre nego što se udala za princa Harija, tvrdi da Megan „sistematski pokušava da našteti kraljevskoj porodici i monarhiji“.

Međutim, bivši voditelj gledane britanske televizijske emisije Good Morning Britain poriče da je „bezobzirno opsednut“ vojvotkinjom, uprkos tome što je u nekoliko navrata tokom godina bio jedan od najglasnijih Britanaca u svojim stavovima kojima joj nije bio nimalo naklonjen.

Zapravo, Pirs veruje da je „naivno“ verovati da je on fiksiran na Meganin život. Popularni voditelj je za magazin Dejli Mejl’s Vikend izjavio: „Ona je namerno od sebe, s Harijem, napravila veliku priču poslednjih nekoliko godina. Moj posao bio je da komentarišem aktuelne vesti, pa tako i nju“.

Branio se: „Nisam pisao o njima ništa više od drugih kolumnista. To je samo zato što ljudi znaju da sam je poznavao pre nego što je upoznala Harija. Znaju da više nikada nije razgovarala sa mnom onog trenutka kada ga je upoznala, što sam samo smatrao prilično nepristojnim i čudnim“.

Takođe je istakao da se ne može pretvarati da njegova početna interakcija sa bivšom glumicom nije formirala njegovo mišljenje o tome kakva je zapravo Megan, a naglašava i da je „pokušao da bude fer“, ali veruje da je to „jako teško u njenom slučaju“.

„U njenoj srži, imate nekoga ko je prilično zlonameran, ko sistematski pokušava da našteti kraljevskoj porodici i monarhiji“, kaže Morgan.

Obrušio se voditelj i na princa Harija, koji je s Megan odstupio s mesta višeg člana kraljevske porodice 2020. i preselio se u Kaliforniju.

Rekao je da je vaspitan kao „žestoki rojalista“ i zato smatra da je ponašanje para „uvredljivo“ i smatra da se „mora zaustaviti“.

„Mislim da je Hari u osnovi isti kao Megan. Njih dvoje su se uvukli u ovu priču i glume žrtve“, zaključuje voditelj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.