Ove holivudske zvezde su u panici: Hakeri se dočepali fotki na kojima su gole! (foto)

Neke od najvećih holivudskih zvezda ovih dana neće mirno spavati pošto su na njihove privatne profile na društvenim mrežama, kao i u smartfonove i kompjutere upali hakeri “orobivši” ih za sve pare.

Ne vodeći računa gde će čuvati takve slike, neke zvezde su naivno verovale da nikad neće biti na meti hakera, ali avaj.

Tako će fanovi Kejt Hadson moći da je ponovo vide u izazovnom i nagom, privatnom izdanju, baš kao i zvezde “Grada greha”, Rozario Doson.

In Dublin today with @BudweiserIreland to congratulate the four #DreamBig finalists – Ciara, Stuart, Eugene and Laura. So lovely to meet you and hear your stories! Excited for you all! Thank you for the warm welcome back to #Ireland. It had been too long… Remember, no matter who wins, never give up on your dreams! #ReachForTheStars #KeepDreamingBigIreland

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on

Na slikama koje će hakeri objaviti, obnaženih grudi pozirale su za svoje partnere Keris Van Huten (Melisandra u “Igri prestola”), Ema Votson, Demi Lovato i Amanda Sejfrid.

To nije sve – hakeri su se pobrinuli da Vitni Port, Dajana Agron, Ej Džej Mihalka, Ivon Strahovski, Suki Voterhaus, Lili Rejb i Marin Ajrlend takođe imaju košmare, pošto su i njihove IP adrese bile na meti onih koji vole da vršljaju po tuđim privatnim životima.

 

Ostavite komentar

Oznake