U trendu

Ovo je mnogima omiljeni video u 2021-oj: Ćerka epski nasamarila Gordona Remzija

Da ste pre više od godinu dana pomislili da će Gordon Remzi, onaj namršteni i besnu sudija iz Paklene kuhinje, postati apsolutni miljenik interneta preko TikToka i Instagrama, bili biste u pravu.

Poznati kuvar je bio zvezda mnogih TikTok video snimaka svoje ćerke tokom prošle godine, a jedan video se posebno izdvojio jer je u njemu Tili Remzi nasamarila svog večito namrštenog oca.

Video koji je po mnogima obeležio godinu na izmaku prikazuje 19-godišnju Gordonovu ćerku kako sedi pored njega za stolom. Ispred njih je flaša za vodu sa jajetom na vrhu otvorene flaše. Tili pravi neke pokrete rukama koji izgledaju kao mađioničari oko flaše sa vodom i uz neku brzu reakciju – i potencijalno malo magije kamere – jaje nestaje.

Gordon gleda bolje u otvorenu flašu dok pokuša da pronađe jaje, a Tili stisne flašu sa vodom koja na kraju potpuno isprska Gordona. Dok je bio u šoku od vode koja mu je udarila u lice, Tili, koja je sve vreme držala jaje u ruci, razbila ga je o glavu svog oca.

Tili je zatim brže bolje pobegla sa stola, verovatno zabrinuta zbog neke šaljive tatine osvete. Gordon, s druge strane, i dalje nastavlja da se kuva za stolom prekrivenim vodom i jajetom. Nejasno je da li je vratio ćerki za ovu podvalu, ali je sam objavio ovaj video sa jednostavnim opisom koji mnogo govori. „Neko je sinoć oprao sudove u domaćinstvu Remzija…“, napisao je.

Nadamo se da ćemo i u 2022. i dalje gledati ovakve šale iz doma poznatog kuvara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar