U trendu

„Ovo je tragično“: Internet šokiran pokušajem Kendal Džener da iseče krastavac

Društvene mreže ispunile su se brojnim komentarima nakon što je objavljena snimka na kojoj Kendall Jenner reže krastavac. Ta 26-godišnja manekenka nije baš znala kako nožem proći kroz to povrće i narezati ga.

Snimak je deo iz rijalitija The Kardashians koji se emituje na mreži Hulu, a nije poznato zašto je polusestra Kim Kardašijan pred kamerama odlučila da demonstrira svoje kulinarsko neznanje.

Kendal je u poslednjoj epizodi došla u vilu svoje majke u Kalabasasu i shvatila da je ogladnela pa je želela da napraviti nešto da pregrize. Odbila je majčin predlog da joj kuvar napravi nešto za jelo i zaključila da može i sama da pripremi obrok jer sečenje krastavca „nije teško“. Kako se pokazalo, njoj nije ni lako.

Videvši kako joj se ćerka muči, Kris je pitala kuvara: „Hoćete li da isečeš ovo za nju?“

Video je izazvao je brojne komentare:

„Pre sat vremena gledala sam kako Kendal Džener pokušava da iseče krastavac. Osećam se malo superiorno, ali uglavnom siromašno.“

„Opsednuta sam pokušajem Kendal Džener da dokaže da nije razmažena bogatašica koji je skoro završio tako da je iščašila rame pokušavajući da iseče krastavac.“

„Gledanje Kendal Džener kako seče krastavac bilo je jedna od najbolnijih stvari u mom životu.“

„Ovo je najtragičnija stvar kojoj sam svedočila.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)