U trendu

„Padaće ćufte“ na prvom mestu

Animirani film "Padaće ćufte" ("Cloudy with a Chance of Meatballs") debitovao je na prvom mestu ovonedeljne američke top-liste najgledanijih filmova. Ova avantura inspirisana je omiljenom knjigom za decu Džudi i Rona Bereta (Judi Barrett & Ron Barrett). Knjiga je napisana 1978. godine, i još tada je bilo poznato da će zahvaljujući svom šarmantnom smislu za humor i gradu u kome hrana pada s neba jednoga dana biti pretočena u animirani film.
U središtu radnje je Flint Lokvud, pronalazač koji čezne za tim da izmisli nešto što će usrećiti ljude. Njegov grad je nesrećan – nakon što je zatvorena fabrika sardina u konzervi, sve što imaju su ogromni viškovi sardina. Zato Flint pronalazi rešenje problema – mašinu koja pretvara vodu u hranu. A kada ona zaista proradi, Flint od autsajdera postaje gradski heroj. Naravno, onda sve polazi naopako…
Film su režirali Fil Lord (Phil Lord) i Kris Miler (Chris Miller), a glasove pozajmljuju Bil Heder (Bill Hader), Ana Faris (Anna Faris), Džejms Kan (James Caan), Endi Semberg (Andy Samberg), Brus Kempbel (Bruce Campbell), Bendžamin Bret (Benjamin Bratt).
Film "Padaće ćufte" u domaće bioskope dolazi 22. oktobra.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (18-20.) septembra:

  1. "Padaće ćufte" ("Cloudy with a Chance of Meatballs")
  2. "Doušnik!" ("The Informant!")
  3. "I Can Do Bad All by Myself "
  4. "Love Happens"
  5. "Jennifer’s Body"
  6. "9"
  7. "Prokletnici" ("Inglourious Basterds")
  8. "All About Steve"
  9. "Sorority Row"
  10. "Poslednja ekskurzija 4" ("The Final Destination")

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.