„Plan igre“ i dalje najgledaniji film

Na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova u Americi ponovo se našla porodična komedija „Plan igre“ („The Game Plan“). Glavne uloge tumače Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), poznatiji po nadimku Stena (The Rock), Kira Sedžvik (Kyra Sedgwick), Rozelin Sančez (Roselyn Sanchez) i Moris Čestnat (Morris Chestnut).
Na drugom mestu liste je „Srcelomac“ („The Heartbreak Kid“) braće Fareli (Bobby & Peter Farrelly). Glavne uloge u njemu tumače Ben Stiler (Ben Stiller) i Mišel Mojnahan (Michelle Monaghan). Stiler i braća Fareli su već sarađivali na hit komediji „Nešto u vezi Meri“ („There’s Something About Mary“).
Edi Kantrou, vlasnik radnje sa sportskom opremom i neženja koji je upravo napunio 40 godina, zatiče sebe na margini ljubavnih igara kada ode na venčanje svoje bivše verenice. Spreman je za romansu. Potrebna mu je još samo devojka. Upoznaje Lajlu, koju je opljačkao mladić na biciklu. Naš par ubrzo uleće u vrtoglavu romansu koja vodi do ishitrene prosidbe. Kada krenu na medeni mesec, na putu za Meksiko, Edi otkriva da je njegova draga sve samo ne anđeo.
Ubrzo nesretni mladoženja počinje da smišlja izgovore kako bi pobegao od svoje žene a da bi proveo vreme s Mirandom, koju je upoznao u hotelskom baru. I dok pada na Mirandine čari, Edi se trudi koliko je u njegovoj moći da izađe na kraj s obe žene. Međutim, niz nesporazuma vodi do beskrajno smešnih sukoba između jednog muškarca i dve žene.
Ovaj film, inače adaptacija istoimenog filma iz 1972. godine, debitovaće u domaćim bioskopima 15. oktobra.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (5-7.) oktobra:

  1. "Plan igre" ("The Game Plan")
  2. "Srcelomac" ("The Heartbreak Kid")
  3. "The Kingdom"
  4. "Pritajeno zlo: istrebljenje" ("Resident Evil: Extinction")
  5. "The Seeker: The Dark Is Rising"
  6. "Čak za srećan brak" ("Good Luck Chuck")
  7. "Feel the Noise"
  8. "3:10 to Yuma"
  9. "Neustrašiva" ("The Brave One")
  10. "Mr. Woodcock"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.