U trendu

Podneta prva tužba: Kolega optužio Aleka Boldvina za nesreću na snimanju

Jedan član ekipe filma „Rđa“ koji je prošlog meseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene, podneo je tužbu za nesavesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Časopis Dedlajn Holivud i veb-sajt poznatih ličnosti TMZ izveštavaju da je Serž Svetnoj, električar na snimanju tog filma u Santa Feu u Novom Meksiku, optužio producente i druge članove filmske ekipe, uključujući i glumca Aleka Boldvina da nisu primenili bezbednosne standarde i da su dozvolili da „revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma“, prenosi Rojters.

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u slučaju slučajnog smrtonosnog pucnja koji u krajem oktobra ispalio glumac Alek Boldvin.

Vlasti u Santa Feu u Novom Meksiku i dalje vode istragu, ali do sada nije podneta ni jedna tužba za taj incident sa smrtnim ishodom.

Snimateljka Halina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbedan ispalio bojevi metak.

Osim Aleka Boldvina električar Svetnoj je tužio i užarku Hanu Gutijerez i pomoćnika reditelja Dejva Holsa koji je rekao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće nisu odmah odgovorili na današnji zahtev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)