Posle deset godina braka razvodi se poznati glumački par (foto)

Brajan Ostin Grin, glumac najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji „Beverly Hills 90210“ potvrdio je u svojoj podcast emisiji „With Brian Austin Green“ da su on i njegova kolegenica Megan Foks, kojom ima troje dece, krenuli svako svojim putem.

U javnosti se oglasio nakon što je glumica iz Transfomersa viđena u društvu američkog muzičara Machine Gun Kellyja, piše CNN.

Grin je odmah na početku slušaocima objasnio da su se on i Megan udaljili jedno od drugog krajem prošle godine kada je glumica napustila SAD radi snimanja filma „Midnight in the Switchgrass“ sa 30-godišnjim pevačem. Ističe da se stvari nisu puno promenile kada se ona vratila sa snimanja.

„Rekla mi je da je shvatila kada je bila van zemlje da bi svako trebalo da krene svojim putem. Bio sam šokiran, ali ne mogu biti ljut na nju jer nije ona tražila da se tako oseća. Nije ona napravila taj izbor, ona se tako iskreno osećala. Još malo smo pričali o tome i odlučili da se razdvojimo na neko vreme“, rekao ao je Grin.

Brajan i Megan imaju tri sina, Džurnija Rivera, Bodija Rensoma i Nou Šenona.

„Izgradili smo divnu porodicu i odlučili smo da ne želimo da to izgubimo. Želimo da zauvek budemo prijatelji i zajednički odgajamo decu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike ćemo provoditi zajedno i maksimalno se fokusirati na decu“, dodao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.