U trendu

Poznata srpska voditeljka umalo se nije ugušila (foto)

Voditeljka Sanja Marinković umalo se nije ugušila na moru doživela je nezgodu u jednom restoranu u Crnoj Gori, gde se umalo ugušila, a prva joj je u pomoć priskočila prijateljica Vesna Dedić.

View this post on Instagram

“Zivimo epohu bahatosti i uverenja da se sve moze kupiti” , govorila je nadavno u Magazinu in predivna glumica @srnalango 👌 Slusajuci njene reci tada u studiju i osluskujuci zivot shvatila sam da se nikada nisam divila ni zenama ni muskarcima koje su zahvaljujuci “stosevima” grabili u zivotu ono cemu nisu dorasli 😉 Mnogi su zeleli ili su pokusavali da “ukradu” ono sto sam imala ja , iako im nista od toga nije pripadalo a ni hranilo dusu 😣 Verujem u ljubav i sa godinama zivota vise verujem da ljubav samo menja svoje oblike i da iskrene emocije sa razlogom zaobilaze bahate, halapljive, alave i one koji zive u uverenju da je svaki odnos “trgovina” ❤️ Moja mera srece je i jedno od najlepsih letovanja koje sam provela u Crnoj Gori zahvaljujuci decenijskom prijateljstvu sa mojom @dedicvesna 🙏 #comebacksoon #holiday #mojamerasrece #posao #zadovoljstvo #prijateljstvo #beach #smile #happy #pleasure #sun #sea #sunset #natural #relax #party #night #morning #love #life #mojsinmojamerasrece #friends #tv #singers #montenegro

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

– Dok smo večerale sa prijateljima, pozvao me sin Strahinja, koji je trenutno u letnjoj školi u Londonu, i ja sam, pričajući, uzela viljuškom parče ribe, ne gledajući ima li kosti i jedna mi je zastala u grlu. Uhvatila me panika, strašno me peklo i bolelo, nisam mogla da pričam, počela sam da se gušim – počela je Sanja.

Agonija je trajala pola sata.

– Dali su mi koricu hleba, ali nisam mogla da progutam. Onda je Vesna pozvala doktorku, koja je odmah stavila hiruršku ekipu na čekanje, jer je moja agonija trajala više od pola sata – kazala je Sanja.

Doktorka joj je davala instrukcije preko telefona.

– Pokušala sam da ispovraćam, ali nisam mogla i sve više me bolelo. Doktorka mi je davala instrukcije telefonom i na kraju sam uspjela izbaciti. Vesna me, onda, naterala da prvi put u životu popijem lozu kako bih dezinfikovala grlo i rekla mi je kako se i Milena Dravić u partizanskom filmu porađala uz flašu loze – ispričala je Sanja za „Svet“, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar