Poznati glumac u lisicama doveden u sud zbog optužbe za nedolično ponašanje (video)

Glumac Kjuba Guding Džunior optužen je za nasilno dodirivanje nakon što je, navodno, jednu ženu nedolično pipao u baru na Menhetnu.

Zvezda filma „Džeri Megvajer“ predao se njujorškoj policiji u četvrtak i sa lisicama na rukama doveden je u sud koji je 51-godišnjeg glumca optužio za nedolično pipanje koje se dogodilo proteklog vikenda u noćnom klubu.

Advokat optuženog je, navodno, rekao da se Guding Džunior „ni na koji način nije ponašao nedolično“ i da će ga video snimak navodnog incidenta koji se pojavio u javnosti „potpuno osloboditi krivice“.

– On nije uradio apsolutno ništa pogrešno. Iskreno sam šokiran i užasnut što se uopšte ovaj slučaj pojavio red sudom – rekao je advokat Mark J. Heler.

Na snimku nastalom sporne večeri, koji je prvi objavio sajt TMZ, vide se glumac i njegova devojka Klodin De Niro, kao i žena koja je Kjubu optužila za nedolično ponašanje.

Guding Džunior na snimku dodiruje nogu te žene i drži je za ruku, a sajt navodi da taj način dodirivanja „može da se protumači na više načina“.

Oskarovac se pred sudom izjasnio da nije kriv i pušten je na slobodu bez kaucije, a sledeće ročište zakazano je za 26. jun.

1 komentar
  1. Adolf

    Još jedan bedni pokušaj da se od nekoga izvuče novac na prljav način.Treba je tužiti za tešku uvredu časti pa neka ona robija zbog svoje gluposti.

Napišite komentar