Prijateljstvo i nakon razvoda: Ovi parovi su u tome uspeli

Oni su dokaz da ljudi i nakon razvoda ili raskida mogu da ostanu u dobrim odnosima.

Ben Aflek i Dženifer Garner

Zaljubili su se na snimanju filma ‘Daredevil’, bili 10 godina u braku, dobili troje dece, a onda se razveli. Navodno zbog Benovih prevara i problema sa alkoholom. Ljubav su prebacili na nivo poštovanja i prijateljstva, a zajedno sa decom proputovali su ceo svet.

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Ovaj muzički par u braku je dobio blizance, a ove godine zajedno su proslavili njihov 9. rođendan. I dalje poslovno sarađuju, a Mark se pojavio u njenom spotu za pesmu ‘Ni tu, ni jo’. Svojevremeno se šuškalo da je pevačev drugi brak propao zbog ljubomore jer je poljubio bivšu ženu na dodeli nagrada ‘Latin Grammy Awards’.

Maraja Keri i Nik Kenon

Iako (navodno) nisu konzumirali seks pre braka, u braku su se lepo slagali i 2011. godine dobili blizance. Iako je u međuvremenu pevačica bila verena, to nije pokvarilo njihov prijateljski odnos.

Demi Lovato i Džo Džonas

Počeli su da se zabavljaju 2010. godine, kada su oboje imali uloge u filmu ‘Camp Rock’. Zajedno su se pojavili na naslovnici Teen Voguea, a sve do danas, ostali su prijatelji.

Endru Garfild i Ema Stoun

Postali su par za vreme snimanja zajedničkog projekta – ‘The Amazing Spiderman’. Zbog pretrpanih rasporeda bili su primorani da se raziđu u oktobru 2015.

– Još postoji mnogo ljubavi među nama i prelepo je imati toliko dobar odnos sa nekim – rekao je Endru.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike