Provodi se bolje nego u Holivudu: Demi Mur igrala uz „Prokleta je Amerika“

Još jedna holivudska zvezda, Demi Mur, takođe već danima uživa u srpskoj prestonici. Ona se provodila u subotu uveče na splavu muzičara Tome Pantersa. U društvu domaćina i desetak prijatelja stigla je na splav oko 23 sata. Pevač i vođa „Blek pantersa“ za Novosti kaže da nije mogao ni da nasluti da će te noći ugostiti jednu od najpoznatijih svetskih glumica, sve dok ga prijatelji nisu pozvali i rekli mu da bude na splavu jer ga očekuje iznenađenje.

– Demi je fenomenalna osoba, prirodna i nije uštogljena – rekao je juče za naš list Toma Panters. – Pre svega je veliki čovek, ali i izuzetno lepa. Zezala se sve vreme, baš je bila opuštena. Pravi je veseljak, igrala je uz pesmu „Prokleta je Amerika“, ali i numere „Ja baraba, a ti vila“ i „Barbara“, koje sam pevao u pratnji benda. Njihovo obezbeđenje nam je odmah reklo da ne smemo da ih snimamo i slikamo, tako da nemam nijednu fotografiju sa njom.

Osim u dobroj muzici, američka glumica i njeni prijatelji uživali su i u domaćoj rakiji.

– Demi je pila „kajsiju“, ali na stolu je bilo svega, od viskija do drugih rakija – priča nam Toma. – Baš su bili opušteni i dopao im se splav. Gosti su odmah prepoznali Demi, ali nisu mogli da joj priđu i da se fotografišu s njom.

Na pitanje da li je glumica ostavila dobar bakšiš, poznati beogradski pevač kaže: – Nije ona, ali jesu njeni prijatelji. Ne mogu da se požalim!

Demi je splav napustila oko tri–četiri ujutru i obećala Tomi da će ga posetiti kad ponovo dođe u Beograd.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.