U trendu

Pružili su im ljubav i sreću: Ovo su slavne zvezde koje su usvojile decu (foto)

Šarliz Teron

Pre pet godina Šarliz (42) je usvojila dečaka Džeksona (6) a devojčicu August (2) usvojila je 2015. godine.

– Svest o usvajanju imala sam još od kad sam bila devojčica. Kad sam imala 8 godina, zamolila sam majku ‘Odvedi me u sirotište da usvojimo bebu’ – rekla je glumica.

Mišel Fajfer

Sa suprugom, scenaristom Dejvidom Kelijem (61), Mišel (59) ima biološkog sina Džona (23) i usvojenu kćerku Klaudiju (24).

– Mrzim kad neko naglašava da je ona usvojena. Nema nikakve razlike između njih, oboje ih jednako volim – rekla je Fajfer.

Nikol Kidman

Kad je bila u vezi sa Tomom Kruzom, par je usvojio Izabelu (24) i Konora (22). Oni su nakon razvoda ostali kod glumca, a Nikol (50) je izjavila da je zadovoljna kako ih je Tom odgajao.

– Oni su prekrasna deca – rekla je glumica.

Madona

Pop kraljica Madona (58) rodila je 1996. kćerku Lurd, a 2010. sina Roka. Dečaka Dejvida (11) i devojčicu Mersi (10) usvojila je u Malaviji, a pre nekoliko mjeseci tamo je usvojila i bliznakinje Ester i Stelu (4).

– Znala sam da će me kritikovati zbog objave knjige o seksu ili poljupca sa Britni Spirs na dodeli nagrada, ali nikad nisam mislila da će me kažnjavati zbog toga što želim da spasim život deteta – kaže Madona.

Sandra Bulok

Od javnosti je isprva krila da je usvojila bebu iz Nju Orleansa a sada rado priča koliko joj je sin Luis (7) promenio život.

– Pre Luisa nisam znala šta je to ljubav, nisam znala šta je to nedostatak sna, što je važno u životu – kaže Sandra (53) koja je nakon toga usvojila i devojčicu Lailu (5).

Anđelina Džoli

Glumica Anđelina Džoli (42) je pre nego što je upoznala Breda Pita (52) kao samohrana majka usvojila dečaka Medoksa (16) iz Kambodže. Sa glumcem je kasnije usvojila devojčicu Zaharu (12) iz Etiopije, a 2006. je rodila devojčicu Šajlo. Iz Vijetnama je 2007. usvojila dečaka Paksa (14), a 2008. je rodila blizance Vivijen i Noksa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike