U trendu

Prvi pogled na Vila i Kejt u novoj sezoni serije „Kruna“: Da li glumci liče na kraljevski par

U toku je snimanje poslednje, šeste sezone serije Kruna. U novim epizodama imaćemo priliku da vidimo početak ljubavne priče princa princa Vilijama i Ketrin Midlton i njihov fatalni susret na univerzitetu St. Endrjus.

Šesta sezona serije Kruna gledaocima će pokazati pozadinu fatalnog susreta i početak ljubavne priče današnjeg princa i princeze od Velsa.

Uloga Kejt poverena je Meg Belami, a prvi kadrovi otkrivaju kako je među njima zapanjujuća sličnost. Zanimljivo, za 19-godišnjakinju će ovo biti prva zvanična glumačka uloga, a na audiciju se prijavila podstaknuta odličnom ocenom iz drame koju je stekla angažmanima u srednjoškolskim predstavama.

U ulozi princa Vilijama imaćemo priliku da vidimo 22-godišnjeg dramskog glumca Eda Mekvaja. Za njega bi ovaj angažman mogao da bude potencijalna prekretnica u karijeri.

Imelda Staunton ponovo će reprizirati ulogu kraljice Elizabete II, dok će se u ulozi njenog supruga princa Filipa ponovo pojaviti Džonatan Prajs.

Poslednja sezona na male ekrane trebalo bi da stigne krajem godine, a jedan od ključnih trenutaka sigurno će biti tematizacija smrti neprežaljene princeze Dajane, koju će ponovo glumiti Elizabet Debicki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.