Rat slavne braće: Pevač zatražio zabranu prilaska zbog pretnji smrću (foto)

U sukob braće Nika i Arona Kartera uključila se i policija, a 39-godišnji pevač Bekstrit bojsa zatražio je zabranu prilaska osam godina mlađem bratu.

Aron sada ne sme da se približi bratu i njegovoj porodici na manje od sto metara, a ne sme da prilazi ni Nikovoj porodičnoj kući u Las Vegasu.

– Nakon pažljivog razmatranja, sestra i ja smo morali da zatražimo zabranu prilaska – rekao je Nik za Miror.

Kako tvrdi, Aron je pokazivao uznemirujuće načine ponašanja. Čak je izneo i neke alarmantne pretnje smrću.

– Nismo imali izbora. Moramo da zaštitimo sebe i porodicu – objašnjava Nik koji se nada da će njegov brat potražiti stručnu pomoć.

– Stvarno volim svog brata i iskreno se nadam da će pronaći pomoć koja mu je potrebna pre nego naudi sebi ili nekom drugom – kaže pevač popularnog boj benda.

Aron se javno oglasio povodom incidenta i optužbi koje je izneo njegov brat.

– Zapanjen sam optužbama protiv mene i ne želim nikome da naudim, naročito ne svojoj porodici. Ne mogu nikome d dopustim da preuzme kontrolu nad mojim životom. Sve kroz što sam prošao je neverovatno i ja sam borac – napisao je Aron na društvenim mrežama.

Takođe, naglasio je da više ne želi da ima veze s bratom i da će se brinuti samo za sebe.

– Nik, drži se podalje od mene. Vratiću svoj život u normalu – dodao je 31-godišnji muzičar.

Aron se proslavio obradom hita Beach Boysa ‘Surfin’ USA’, a što je postajao popularniji, to se više borio s zavisnošću od narkotika i alkohola. Nekoliko puta imao je problema sa zakonom, a išao je i na lečenje od zavisnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.