U trendu

Razvod na pomolu? Svi zabrinuti za brak kraljevskog para

Izgleda da u ljubavnom gnezdu mladog bračnog para ne cvetaju ruže…

Čak su i obični brakovi znaju upasti u krizu, a kamoli brakovi članova kraljevske porodice u koju su upereni mnogi pogledi. Iako su nedavno dobili dete, i gotovo uvek su nasmejani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod.

Ovaj par se upoznao “na slepo“ 2016. godine, a za manje od dve godine su već bili vereni. Kraljevska porodica, a i javnost se većinom složila da su njih dvoje nepromišljeno “uleteli“ u brak. Razlozi koje su mediji navodili su bili da su bili ludo zaljubljeni, a sa druge strane, mnogi su pomislili da su imali pritisak zbog svojih godina i da je to zapravo razlog. Svakako je njihova odluka izazvala veliku dramu u porodici.

Kao glavni razlog za krizu u braku navodi se činjenica da zbog preprzog ulaska u isti, Megan nije stigla da se navikne na svoju novu titulu i na mnogobrojna kraljevska pravila, za razliku od Kejt Midlton, piše “Cheatsheet“i dodaje da Megan to sada stvara ogroman pritisak. Napetost u braku nastaje i zbog čestih svađa između prinčeva, koji su pre nego što se pojavila Megan imali veoma skladan odnos.

Ono što je obožavaoce najviše navelo da poveruju u rastavljanje kraljevskog para je i taj što je princ Hari nedavno zanemario činjenicu da njegova supruga pokušava nešto da mu kaže.

5 komentara
 1. Anonimni

  Ostavite ih miru Neka se vole svadjaju i mire.Sve je to i covekovoj prirodi.

 2. FILIP

  Sve te intrige koje se vode oko pricevskog para,samo su rekla kazala,zavidljivih „plebejaca“,koji su oduvek voleli sa zaviruju u bracne krevete,visoke engleske aristokratije.Princ Hari i njegova harizmaticna supruga Megan,zive u veoma harmonicnom braku.

 3. AA ( americki alah)

  glumica je odglumila svoju ulogu, sad je zbrinuta do kraja zivota i boli je patka za harija

 4. bambi

  Ako mogu nesto da pomognem, tu sam.

  1. Anonimni

   natrci se hariju

Napišite komentar