U trendu

Rijana šokirala: Predstavila kolekciju veša, na pisti se razgolitile i trudnice (foto)

Rijana je na Njujorškoj nedelji mode predstavila svoju kolekciju donjeg rublja ‘Savage x Fenty’ i svojim kreacijama ali najviše izborom manekenki ostavila je snažan utisak na publiku.

Pevačica je za reviju unajmila najrazličitije modele – mršavije, punije, ali i dve trudnice što je bilo najveće iznenađenje.

Jedna od njih bila je Slik Vuds (22) koja je u julu objavila vest da je trudna, a nju je Rijana i ranije nazvala svojom muzom. Vuds je na reviji nosila bodi od trakica koji je jedva išta pokrivao dok je na nogama imala srebrne čarape iznad kolena i cipele sa potpeticom.

Druga trudnica bila je plesačica koja je izvodila razne plesne pokrete tokom revije, a nosila je prozirni, ružičasti bodi koji je imao velik izrez na dekolteu. Na rukama je imala rukavice iznad laktova s blještavim detaljima.

Američki mediji tvrde da je Rijana na kastingu za svoju reviju istakla da će se fokusirati na raznovrsnost lepote i svoju kolekcije donjeg rublja. Pevačica je želela da u ovaj modni događaj uključiti žene svih rasa i veličina što je i napisala kad je objavila oglas.

Fanove je oduševila revija 30-godišnje zvezde i komentarisali su pozitivno Rijaninu odluku da se, kao retko ko u modnom svetu, usresredi na raznovrsnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.