U trendu

Sara Džesika Parker našla zamenu za Samantu

Budući da je Kim Katral odbila da se pojavi u trećem nastavku filma “Seks i grad” i zbog toga stopirala planirano snimanje, Sara Džesika Parker, producentkinja i jedan od glavnih likova u filmu i seriji, odlučila je da joj nađe zamenu.

Pojedine detalje o nastavku sage o četiri Njujorčanke, Sara je otkrila kod Elen Didženeris kojoj je ponudila da zameni glumicu iz Kanade. Odustajanje Kim da igra Samantu koja joj je donela svetsku slavu, rastužila je fanove i ekipu koja je radila seriju i dva filma.

– Sada je period žalosti. Kada prođe taj proces, možda ćemo razmotriti da uradimo film bez Samante, a i ti bi mogla da je igraš – rekla je Sara Elen, kojoj uloga na filmu “Seks i grad” ne bi bio prvi izlet u glumačke vode.

– To je tako JA. To je lik sa kojim se identifikujem. Ja sam seksi zver. Volim seks, često ga upražnjavam i pričam o tome – našalila se Elen.

Sara se požalila Elen da joj ponestaje načina da odgovori na večito pitanje “Da li će biti trećeg nastavka filma”.

– Zaista ne znam šta će se desiti – izjavila je Sara.

Kim je odbila da igra Samantu nekoliko puta jer smatra da je završila sa tim delom svoje karijere. Ona je izričita i ne želi da se pojavi u ulozi koja joj je donela globalnu slavu čak ni za basnoslovni honorar. Kim je, kako kaže, sada mnogo starija i usredsređena na druge projekte na televiziji i filmu.

Njeno NE izazvalo je veliko žaljenje obožavalaca kultne serije koja se prikazivala od 1998. do 2004. godine. Snimljena su dva filma 2008. i 2011. godine, a i pored loših kritika, odlično su prošli kod publike širom sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.