U trendu

Savremena bajka: Ulična prodavačica slučajno snimljena na ulici, pa postala top model!

Dvadesetsedmogodišnja Olajumoke Orisaguna iz Nigerije nije ni sanjala da će od uličnog prodavca hleba postati manekenka i potpisati vredan ugovor za jednu modeling agenciju, prenose svetski mediji.

Olajumoke Orisaguna je prodala hleb u Lagodu kada je poznati fotograf Ti Belo fotografisao britanskiog repera Tini Tempaha.

S obzirom da se snimanje odigralo u istoj ulici, Olajumoke je slučajno ušetala u kadar.

Nakon nekoliko dana, fotograf je objavio fotografije sa snimanja na društvene mreže, sa željom da sazna ko je mlada žena sa fotografije.

„Ko je ona? Svi su pitali da li je ova žena manekenka jer bi definitivno mogla to da bude. Probaću da je pronađem. Takođe mi vi možete pomoći“, napisao je Ti Belo i najavio potragu za lepom Afrikankom.

Od trenutka nakon što ju je pronašao, njen život se zauvek promenio.

Olajumoke je počela da gradi karijeru modela, a za manje od godine dana potpisala je važne ugovore sa poznatim modnima agencijama, poput Few Models.

„Nikada nisam očekivala da ovo može da se desi meni, rekla je za „Si-En-En“ i dodala:

„Moji prijatelji su mi rekli da su me videli na televiziji i veoma su srećni zbog mog uspeha. Roditelji ne mogu da veruju da je njihovo dete postalo model.“

Orisaguna, koja je ostavila muža i decu kako bi prodavala hleb u gradu, sada planira da uloži novac za edukaciju svoje dece i da im priušti što bolje obrazovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.