U trendu

Savršeno veče za sve muškarce uz nastavak filma „Nemoguća misija“ (video)

Šesti nastavak popularne franšize „Nemoguća misija“, pod nazivom „Nemoguća misija: Razilaženje“ u režiji Kristofera Mekverija, sa Tom Kruzom u glavnoj ulozi, stiže pred domaću publiku 25. jula i tim povodom u bioskopima „Sinepleks“ biće organizovan „Mens night događaj“.

Sve posetioce bioskopa očekuje piće dobrodošlice i primerak „Autobild“ magazina, a one najsrećnije pokloni sportske opreme partnera „Under Armour“ i besplatne mesečne članarine u FittPaš-u.

Organizatori pozivaju najhrabrije da se fotografišu na aktivaciji u bioskopima „Sinepleks“, provozaju se motorom i fotografiju koju dobiju na mejl postave na društvenu mrežu uz tagovanje lokacije i komentar zašto bi baš oni bili savršeni tajni agent i zaslužili da osete potpuno drugačije iskustvo uz skakanje padobranom sa visine od 3000 metara.

U filmu „Nemoguća misija: Razilaženje“ Itan Hant i njegov tim zajedno sa već poznatim saveznicima u trci su sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu.

Kruz je sve zahtevne akcione scene snimio sam, bez pomoći dublera, a pored njega igraju Rebeka Ferguson, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi, Henri Kevil i Ving Rejms.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar