Šeron Stoun u 61. godini ponovila najvreliju scenu iz ‘Niskih strasti’ (video)

Scena iz „Niskih strasti“ iz 1992. godine, u kojoj Šeron Stun zavodljivo prekršts noge, postala je jedan od najčuvenijih trenutaka u modernoj filmskoj istoriji.

https://www.youtube.com/watch?v=bOtr54HW8kg

Gledaoci širom sveta premotavali su i pauzirali VHS kasete baš na toj sceni, a 27 godina kasnije glumica je ponovila na dodeli nagrada časopisa GQ u Berlinu.

Nakon što je primila nagradu za ženu godine, Šeron je sela na stolicu na pozornici kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-godišnji sin Roan Bronstin.

Tokom govora ponovila je najpoznatiju scenu iz filma, a pozvala je i publiku da to uradi s njom. Otkrila je i da joj je ta scena promenila život.

„Pre nekoliko godina sedela sam na pozornici, a reditelj mi je rekao da skinem gaćice jer u toj sceni ne bi trebalo da ih nosim i jer se vide. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promeniti život“, rekla je 61-godišnja Šeron kojoj je ta uloga donela veliku slavu, ali je nedavno procurilo da ona nije bila prvi izbor za ovaj film, već njena kolegenica Mišel Fajfer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.