U trendu

Šeron Stoun u legendarnoj sceni skinuli gaćice na prevaru? (video)

U memoarima koje je napisala glumica Šeron Stoun, a koje je objavilo Vanity Fair, između ostalih pikanterija, otkrila je kako je bila prevarena na snimanju filma ‘Niske strasti’ da bi skinula gaćice i pritom snimila kultnu scenu koja je torpedovala među najpoznatije i najtraženije glumice prošlog veka.

– Nakon što smo snimili ‘Sirove strasti’, pozvali su me na projekciju. Ne samostalno s rediteljem, kao što bi se moglo pomisliti, već s punom sobom agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s filmom. Tako sam prvi put videla snimak svoje vagine, dugo nakon što su mi rekli: ‘Ne možemo ništa da vidimo – samo trebate skinuti gaćice, jer bela boja reflektuje svetlost, pa je u biti jasno da ih imaš’. Da, bilo je mnogo mišljenja o ovoj temi, ali budući da sam ja bila ta čija vagina je bila na velikom ekranu, dopustite mi da kažem: Druga gledišta su sranje – napisala je u Šeron memoarima.

– Sad se tu pojavio problem. Ta scena više nije bila važna. Tamo gore bili smo ja i moji privatni delovi. Morala sam doneti odluku. Otišla sam do kabine u kojoj je bio projektor, ošamarila Pola Verhovena (reditelja), otišla do auta i nazvala svog advokata Martija Singera – pričala je

– Marti mi je rekao da filmska kuća ne može da objavi takav film. Da bih mogla dobiti sudsku zabranu emitovanja. Prvo, u to vreme, zbog te scene film bi bio ocenjen s X. Setite se, to je bila 1992. godina, a ne sada, kada na Netflixu svi mogu da vide penise tokom erekcije. I, rekao je Marty, prema Sindikatu glumaca, mom sindikatu, nije bilo legalno snimati ispod moje haljine na ovakav način – nastavila je priču.

Nakon što je razmislila o svim mogućim posledicama i nakon što se stavila u kožu reditelja odlučila je da ne tuži studio.

– Znala sam kakav film radim. Pobogu, borila sam se za tu ulogu i celo to vreme samo se taj reditelj zauzimao za mene. Morala sam pronaći neki način da situaciju objektivno procenim – napisala je u memoarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.