U trendu

Severina: Izgubila sam jedno dete, ne želim da izgubim i ovo

Danima se priča o tome kako je pevačica Severina izgubila starateljstvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom. Sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem se mesecima na sudu bori, ali je tužilaštvo odlučilo da je malenom Aleksandaru trenutno bolje sa ocem. O borbi za sina odlučila je da progovori jer ‘sada nije vreme za ćutanje’.

– Psihički me je maltretirao. U jednom trenutku mi je zapretio da će mi zagorčati život i uzeti dete, mislila sam da će ga proći – rekla je Severina.

Objasnila je kako nije video dete čak 18 meseci jer je mislio da otac nije potreban detetu u tom periodu. Milan prema Severini nije izvršavao obaveze, a dečaka nije nazvao ni za rođendan.

– Na početku detetovog života sam mu slala poruke da će propustiti prvo hodanje i pola njegovog života, bila sam ta koja je stvarala kontakte i koja mu je dosađivala – pričala je.

Mi ❤️ #pelisterka #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Rekla je kako su joj u Centru rekli da mu može oduzeti starateljstvo, ali nije želela.

– Ovo nije prva ovakva privremena mera sudije, prošle godine je donela odluku da Aleksandar ne ide u vrtić 4 meseca – kaže Severina koju je sudija čak izbacila i iz sudnice.

Prošle godine joj nije vratio dete na vreme, a oglasio se tek kada je reagovala policija koja je protiv njega htela da digne kaznenu prijavu.

– Tada sam išla na veštačku oplodnju, nisam smela da se izlažem stresu – objasnila je pevačica.

– Tada sam izgubila dete, ali ovo ne planiram da izgubim – rekla je i uputila apel premijeru Plenkoviću kako se ovakve situacije više ne bi događale. Milan Popović je, priča Severina, išao toliko daleko da je čak doneo lažne medicinske nalaze iz Srbije kojima je tvrdio da je maleni Aleksandar anoreksičan.

– Ja sam majka i ponosna sam na svaki korak svoga deteta, a on je čovek koji se slika – kaže Seve.

Sunce moje jedino ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Popović je Severinu i njenog supruga Igora Kojića prijavio zbog fotografija malenog Aleksandra na njihovim društvenim mrežama, a prema priči pevačice Milan je prilikom izlaska iz porodilišta predložio da ‘fotke’ deteta prodaju jednom časopisu po 50.000 evra. Severina je ispričala kako ima informacije o tome da Milan Popović živi u Zagrebu i da je u vezi sa ženom koja ima dvoje dece, jedno od 5 i drugo od 7 godina.

– Aleksandar se sa njima druži i spominjao mi ih je – rekla je pevačica i objasnila kako se brak te žene raspao pre 3 meseca zbog Popovića. Prozvala je advokata Milana Popovića, Eleonoru Katić.

– Njena deca imaju sreću da otac koji je hrvatski državljanin, svaki drugi vikend posećuje decu. Njena deca su ostala zaštićena, a moj Aleksandar ne – kaže Severina.

Prema privremenoj meri od pre mesec i po dana, Severinin sin Aleksandar (5) će nedelju dana živeti sa majkom, a nedelju dana sa ocem. Nadalje prema toj odluci, dečak će jednu nedleju u julu, a jednu u avgustu provesti sa pevačicom, a ostale nedelje u tim mesecima sa Popovićem.

Sudija je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne može da vidi sina, a sme da ga nazove samo jednom dnevno tačno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu meru. Takođe otac majku nije dužan da obaveštava gde im je sin, prenose hrvatski mediji.

1 komentar
  1. bambi

    Svaka majka deteta koja ne dozvoljava ocu deteta da bude sa svojim detetom je majka koja treba krivicno da odgovara. Osim toga, takve majke se moraju leciti jer je to sutra u interesu deteta. Inace, problem se u Srbiji moze i mora odmah resiti. Naime, alimentacija kao mehanizam koji zloupotrebljavaju mlade devojke se mora ukinuti. Deca moraju biti isti broj dana kako sa ocem tako i sa majkom. Majka koja nema sredstava da izdrzava dete mora dete odvesti kod oca a otac mora kad god to majka pozeli da omoguci vidjenje deteta i majke. Mlade devojke koriste danas trikove sa nasiljem prema zenama i dolaze do alimentacionih para koristeci svoju vlastitu decu sto je ravno teraju dece na prosnju i sl. Nakon sto sud dodeli decu majkama po sramnim predllozima centara za socijalni rad, one brze bolje decu smestaju u zabaviste a popodne kod svojih roditelja da bi imale vremena da sa mobilnim u rukama i kucicima obilaze kafic po kafic i da bi sedale iz dzipa u dzip. Sa time se mora prestati. Umesto akcije nasilje prema zenama treba sprovesti nasilje prema deci od strane neodgovornih majki. Sa druge strane sve oceve koji ne vode racuna o svojoj deci treba slati na vaspitno obrazovni rad.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike