U trendu

Skandal u izboru za mis: Prećutala da ima dete i brak iza sebe, oduzeta joj kruna (foto)

Ovogodišnja Mis Ukrajine Veronika Didusenko (23) diskvalifikovana je iz ovog takmičenja jer je lagala o svom privatnom životu. Veronika organizatorima nije rekla da je bila u braku i da ima četverogodišnjeg sina što je protiv pravilima izbora za mis. Čim su saznali, odbor ju je diskvalifikovao, prenosi Dejli Mejl.

Bivša misica je u prijavnom formularu napisala da nikad nije bila u braku i da nema dece. Ipak, saznalo se da ima sina s bivšim mužem. To znači da će na takmičenje za Mis sveta u Kini, Ukrajina poslati drugu takmičarku kao zamenu izbačenoj Veroniki. Organizatori kažu da još uvek nisu sigurni ko će to biti, što znači da ne ide prva pratilja po automatizmu već je sve u rukama sudija izbora za Mis.

View this post on Instagram

@olesya_iskova 📸 @ksuksu_life

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

– Što udaja i deca imaju veze s lepotom – pitao je jedan korisnik interneta. I drugi su je podržali dok je bilo i onih koji su je nazvali ‘blesavom’ što ne ‘igra’ po pravilima. – Pa mogla je da se prijavi na neko drugo takmičenje. Možda se zabunila i pomešala nazive ‘gospođa’ i ‘gospođica’ – zaključio je jedan od pratilaca na društvenim mrežama.

Didusenko je na Instagramu zahvalila svima koji su joj pružili podršku u ovim, za nju, ‘teškim vremenima’.

https://www.instagram.com/p/BoHFr0KHsTQ/?utm_source=ig_embed

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar