U trendu

Slavna američka glumica optužena – zbog sudara na skijalištu

Američka glumica Gvinet Paltrou (46) optužena je da je polomila rebra 72. godišnjem muškarcu i uzrokovala mu potres mozga kada je naletela na njega na skijalištu u Juti 2016. godine.

Penzionisani optičar Teri Senderson rekao je na konferenciji za novinare da je protiv nje podneo tužbu jer mu je nanela povrede i nije pozvala pomoć, kao i da su njen ski instruktor i prijatelji lažno svedočili navodeći da Paltrou nije uzrokovala sudar, prenosi AP.

Senderson je opisao da se incident dogodio na skijaškoj stazi za početnike u skijalištu Dir voli, kada je iznenada čuo histeričan vrisak, i osetio udarac u predelu lopatica.

Poslednje čega se seća jeste da je poleteo napred, nakon čega je izgubio svest, a da ga je Paltrou udarila rekao mu je jedan poznanik koji je prisustvovao incidentu.

Kako je rekao, Paltrou je zatim otišla sa mesta nesreće i nije pozvala pomoć.

Glumica je negirala te tvrdnje i preko portparola poručila da tužba nema osnovu i da očekuje da će biti odbačena.

Senderson je rekao da mu je treblo tri godine da podnese tužbu jer je imao probleme sa prethodnim advokatima i nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.

Kako je rekao, bio je u kontaktu sa advokatom Paltrou, ali mu nisu ponuđeni ni kompenzacija ni izvinjenje, već je dobio samo pretnju da bi i on mogao da bude tužen.

U tužbi on traži obeštećenje od 3,1 miliona dolara.

Na konferenciji je prikazao video snimak na kome se vidi kako žena udara s leđa Sendersona i još dve osobe kako padaju preko njega, a zatim kako te dve osobe ustaju i ostavljaju ga u snegu da leži.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.