U trendu

Slavna manekenka izgovorila sudbonosno DA 16 godina mlađem muzičaru (foto)

Slavna manekenka Hajdi Klum i muzičar Tom Kaulic u subotu su se pred porodicom i prijateljima zarekli na večnu ljubav, a ceremonija venčanja održana je na italijaskom ostrvu Kapri, na čuvenoj jahti Kristina O.

Iako je par želeo da svadbeno veselje održe u strogoj tajnosti, čini se da im to nije pošlo za rukom. Čuvenom supermodelu i njenom 16 godina mlađem suprugu ovo je bilo drugo venčanje, jer su već u februaru izgovorili sudbonosno DA u potpunoj tajnosti i to krili od javnosti nekoliko meseci.

Drugo njihovo venčanje upriličeno je na luksuznoj jahti koja je pripadala Aristotelu Onazisu i koja je danas 45. najveća jahta na svetu, a nedeljno iznajmljivanje ove jahte, na kojoj su tokom godina boravile najveće svetske zvezde, košta skoro 700.000 dolara. Jahta nudi brojne luksuzne sadržaje, između ostalog veliki bazen ukrašen mozaikom, heliodrom, kristalnu dvoranu, velnes centar, teretanu, bioskop, i može da primi do 250 gostiju.

Posle pompe oko venčanja i kad su se strasti slegle, i sama Hajdi je na svom Instagramu objavila prvu zvaničnu fotografiju sa mužem.

Kaulicu je ovo prvi brak, a Hajdi iza sebe ima dva braka i četvoro dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.