U trendu

Slavna manekenka u 67. godini na naslovnoj strani magazina izgleda savršeno

Kristi Brinkli (67), u novom intervjuu za magazin Vestlejk Malibu lajfstajl, govorila je o tome koliko daleko je stigla modna industrija.

Manekenka, model, televizijsko lice, pisac i aktivista za ljudska prava i prava životinja nalazi se i na naslovnoj strani ovog časopisa, a istakla je da je primetila promenu u medijima i koliko te promene utiču na mlade.

Kao primer je navela da ju je njena ćerka Sejlor (21) zamolila da prestane da koristi reč „gojenje“ kada opisuje hranjenje.

„Ćerka mi je rekla da ne koristim takve reči i da mogu da iskoristim izraze kao što su „ova hrana nije dobra za moje zdravlje i slično…“, rekla je.

Istakla je i svoje mišljenje o evoluciji modne industrije: „Mlade žene su nekada uzimale modne časopise i osećale su se užasno jer su svi modeli bili mršavi i obične žene nisu nimalo ličile na devojke iz magazina. Sada vidite različite modele, različitog doba“, rekla je Kristi Brinkli.

Podsetimo, Kristi je otkrivena je 1973. godine u pošti u Parizu, u gradu u kojem je u to vreme studirala umetnost. Ugledao ju je poznati fotograf, koji joj je prišao, predstavio se i predložio da je fotografiše. On je i upoznao sa Džonom Kazablankom i modnom agencijom „Elit model“ u Parizu. Brzo se vinula u ono što će biti veoma duga karijera.

Kristi ima troje dece – Aleksu Rej Džoel (35), Džeka (25) i Sejlor Brinkli Kuk (21).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar