U trendu

Slavni psihijatar: To što je Šinejd molila za pomoć a onda nudila seks znači samo OVO!

Britanskoj pevačici Šinejd O’ Konor baš nije dobro. Poslednjih godina bori se s depresijom, zbog čega je nekoliko puta razmišljala i o samoubistvu.

Potom je na Fejsbuk okačila čuveni snimak na kojem plače i traži da joj bilo ko na planeti pomogne jer su joj „svi okrenuli leđa“ a sada priča o seksu.

https://twitter.com/IanSluggy40/status/899909838737747968

Britanski komičar Rasel Brend bio je toliko potrešen pričom o Šinejd da joj se ponudio za pomoć a ona mu se zahvalila tako što mu je ponudila da vode ljubav.

„Uvek sam osećala neku povezanost sa tobom. Mogao bi da mi pomogneš i dobrim seksom. Poslednji muškarac koji je dotakao moje telo pre dve godine izvadio je moje reproduktivne organe. Zato, ako zaista želiš da budeš deo mog izlečenja, hajde, navali na mene, majstore“, poručila mu je poznata pevačica na društvenoj mreži.

Klinički psiholog Stiven Brodski prokomentarisao je za magazin Life&Style sve što se dešava sa Šinejd, uključujući i nuđenje seksa putem društvenih mreža.

„Bio sam veoma zabrinut slušajući je tokom onog video snimka kada je plakala i molila za pomoć. Niko od nas ne može da zamisli šta je u glavama poznatih ličnosti jer na leđima celog života nose teret slave. Kada onda i javno priznaju da razmišljaju o samoubistvu moramo da ih shvatimo najozbiljnije što možemo. Sada svi misle da je to što govori, i to o seksu, samo privlačenje pažnje, ali ne. Samo skrećemo s teme. Ona nije dobro i mora da se leči“, poručio je Brodski.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.