U trendu

Sličnost je neverovatna: Prve fotografije Lili Džejms kao Pamele Anderson

Glumica Lili Džejms u novoj seriji „Pam & Tommy“ igra seks simbol 90-ih, slavnu Pamelu Anederson.

Nakon što su se nedavno pojavile prve fotografije zvanične fotografije britanske glumice i njenog partnera iz serije Sebastijana Stena, koji tumači ulogu Tomija Lija, paparaci su juče na plaži u Malibuu fotografisali snimanje scene iz Čuvara plaže i „Pamelu“ u čuvenom crvenom bikiniju.

Obožavaoci su primetili da je sličnost Lili Džejms sa Pamelom Anderson ogromna, ali da li je ta sličnost dovoljna, ostaje da vidimo.

Jer Pamela je nedavno upitana šta misli o snimanju serije koja se bavi krađom snimka njihovog seksa, koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, a koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa devedesetih. Izjavila je da ne misli ništa dobro o tom projektu.

„Pamela nema nameru da gleda ovaj grozni šou, apsolutno ne. Nikada nije čula za glumce koji glume nju ili Tomija, i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica misle da je emisija jeftina kopija. To je za njih šala“, rekao je Pamelin prijatelj za The Sun.

Međutim, Pameli je smešno to što Lili dobija toliku pažnju zbog toga što igra njen lik, a jedina stvar koja joj, navodno, smeta jeste što će serija prikazati trenutak kada je Tomijev i njen snimak seksa ukraden i pušten u javnost.

Inače, snimak je ukrao električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a to je uradio kako bi se osvetio Tomiju, koji mu nije platio za obavljeni posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar