U trendu

Šok intervju Megan i Harija: Jedna rečenica princa izazvala buru (video)

Objavljen je prvi trejler dugo očekivanog intervjua princa Harija i Megan Markl s Oprom Vinfri i odmah je jasno da nijedna tema nije bila zabranjena.

U kratkom videu Opra direktno pita Megan da li je postojala „prelomna tačka“ koja je dovela do toga da se par povuče iz kraljevske porodice u januaru 2020. Iako se Meganin odgovor ne prikazuje, u drugom kadru Hari kaže da mu je najveća briga bila da se „istorija ne ponovi“, što se odnosilo na njegovu pokojnu majku, princezu Dajanu, čiji su sukobi s kraljevskom porodicom često izlazili u javnost.

Hari i Megan prikazani su kako se drže za ruke dok on govori koliko je srećan što ima podršku supruge s obzirom na to da je njegova majka sama prošla kroz sve borbe.

„Znate, zaista mi je laknulo i srećan sam što ovde sedim i razgovaram s vama i sa svojom suprugom, jer ne mogu da zamislim kako je to bilo njoj kad je sama morala da prođe sav ovaj proces pre toliko godina. Nama je bilo neverovatno teško, ali barem smo imali jedno drugo“, objašnjava Hari.

„Rekli ste neke poprilično šokantne stvari“, kazala je Opra na kraju trejlera.

„Jedva čekam“, „Ovo će biti tako dobro“, „Jeste li primetili da Megan nije prikazana kako govori? Ne mogu da dočekam“, „Ovo će biti skandalozno“, samo su neki od komentara ispod videa.

Specijalni intervju slavne voditeljka s Megan i Harijem emitovaće se 7. marta. Megan i Hari razgovarate o svojoj odluci da odstupe od kraljevske porodice, svom braku, filantropskim poduhvatima i načinu na koji se snalaze u životu pod jakim pritiskom javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.