U trendu

Šokantne tvrdnje na suđenju: „Dep je u Herd penetrirao flašom nakon što je pretukao“

Advokati glumice Amber Herd tvrde da je Džoni Dep u nju penetrirao flašom alkoholnog pića tokom trodnevne „talačke krize“ u Australiji 2015. godine.

Njen advokat Ilejn Bredehoft rekla je poroti: „Prislonio je na šank. Gađao je flašama. Vukao je po podu po razbijenom staklu. Udario je. Udario je nogom. Rekao joj je da će je je**no ubiti, da je je**no mrzi. Udarao je, udarao. A onda je penetrirao u nju bocom.“

Dep, koji bivšu suprugu tuži zbog klevete i traži 100 miliona dolara, na te je navode odmahivao glavom. Njegov portparol je odlučno demantovao sve.

„Ove fiktivne tvrdnje nisu iznesene na početku Amberinih optužbi 2016., a tek su se zgodno pojavile godinama kasnije kad je tužena za klevetu jer je u svom tekstu navela da je žrtva seksualnog nasilja. Reči su ključne u tužbama za klevetu i zanimljivo je da je ova optužba došla tek nakon toga. Ovo sledi obrazac njenih razrađenih, lažnih tvrdnji koje su se menjale i razvijale tokom vremena u svrhu šoka u holivudskom stilu, koji je Amber ovladala i iskoristila ozbiljan društveni pokret za to“, rekao je.

Depovi advokati ispričali su da se „problematična“ Amber jako trudila da osvoji slavnog glumca, pre nego što jr potpuno okrenula priču i počela da ga ponižava.

Depov advokat Kamila Vaskez rekla je u uvodnoj reči: „Gospođica Herd je jako problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe.“

Vaskez je opisala kako su se Dep i Herd sreli 2009. na snimanju filma The Rum Diary. „Progonila ga je, udvarala mu se. Uložila je velike napore da ga osvoji glumeći zaljubljenu devojku i uspela je, on se do ušiju zaljubio u nju“, rekla je advokat.

„Pribegavala je fizičkom nasilju, gađala ga stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije bio dovoljno muško jer nije želeo da se tuče s njom“, nastavila je dalje.

Međutim, glumičin tim priča drugu priču. Advokat Ilejn Bredehoft rekla je poroti da je Dep pun besa i da je „poput demona“.

„Na Amber je gledao kao na svoju majku i svoju sestru koju mrzi“, rekla je, dodavši da je njegov bes bio podstaknut alkoholom i drogama.

S druge strane Vaskez ističe da su prijatelji upozoravali Depa na Amberinu narav i da je s vremenom njena prava narav izvirila.

„Ona bi ga ponižavala, vrištala na njega, on bi pokušavao da je umiri. To se stalno ponavljalo. Pokušao je da se nosi s tim tako što bi pobegao, kao što je bežao kao dete, ali to bi nju samo razbesnelo. Gospođica Herd izjednačila je nasilje i bes sa strašću“, kaže Vaskez.

„Izvinjavala bi se poetskim izvinjenjima o tome da je nasiljem pokazala da je njena ljubav prema njemu žestoka i prejaka“, rekla je i dodala da će porota od Depovog obezbeđenja čuti kako su morali da sklanjaju Herd od bivšeg supruga dok je vrištala na njega.

„Kad bi njih dvoje putovali zajedno, njegov tim je uvek bukirao dodatno sobu da on ima gde da se sklon dok ona besni“, tvrdi njegova advokat i dodaje da je bračni savetnik Herd opisao kao agresora u toj vezi.

„Besnela je na pomisao da bi je Dep ostavio. Ponižavala ga je, a kad je pokušao da ode, postala je nasilna, toliko nasilna da je na njega bacila flašu koja mu je udarila u ruku i razbila se, odsekla mu je kraj jednog prsta. Gospođica Herd pokušava da izbegne javno poniženje i predstavi se kao članica MeToo pokreta. Čućete dokaze da je gospođica Herd opsednuta svojim javnim imidžom. To joj je na prvom mestu. Nakon nagodbe od 7 miliona dolara s gospodinom Depom izjavila je da ne želi ništa od njega i da će to donirati dečjoj bolnici Los Anđelesa. Nije donirala“, tvrdi Vaskez.

„Ona i njeni advokat ispričaće vam priče o užasnom zlostavljanju. One su osmišljenje tako da vas šokiraju, osmišljene su da budu eksplozivne i isključe vaš zdrav razum koji govori da su lažne. Niti jedan incident nije se mogao da se dogodi onako kako ona tvrdi“, nastavlja Depov advokat. Priznala je ipak da je Dep prošao kroz „pravu borbu sa zloupotrebom droga“.

Amberin advokatski tim tvrdio je da Dep u sebi skriva ogromnu količinu besa.

„Čućete svedočenja terapeuta kojima je priznao da je besan, on je poput demona i svoju ženu Amber gleda kao svoju majku i svoju sestru koju mrzi. To je podstaknuto alkoholom i drogom“, tvrdi advokat Bredehoft, dodavši da je Dep imao ogroman spisak lekova na recept koje je konstantno uzimao.

„Amber je napravila grešku koju su napravile milioni žena pre nje. Odlučila je da ostane i pokuša da reši problem. Mislila je da bi mogla da ga popravi ako bi mogla da ga otrezni i očisti. Pokušavala je, išla je kod terapeuta, išla je na bračno savetovanje“, tvrdi advokat.

Dodala je da je Dep kontrolisao šta njegova supruga nosi, tražio da ne snima scene seksa u filmovima i napadao je da ga vara sa svakim kolegom i koleginicom s kojima je glumila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.