Srpska voditeljka privedena u Grčkoj: Vozila 151 km na sat!

Grčka policija imala je neobičnu „gošću“ u stanici ovog avgusta. Povod za njeno „gostovanje“ bio je nedozvoljena brzina – vozila je 151 kilometar na sat tamo gde je dozvoljeno 150.

Radi se o srpskoj voditeljki Suzani Mančić, očito ljubiteljki brze vožnje koja tvrdi da grčka policija ima „pik“ na nju zanemarujući činjenicu da je ona ta koja je prekršila zakon.

„Pre nekoliko dana sam vozila po propisima, majke mi, ali radar je pokazao 151 kilometar na sat. Gde nađe onaj jedan, mislila sam dok sam gledala policajca koji je neverovatno podsećao na strip junaka Asteriksa: riđi čovek sa ogromnim riđim brkovima. Strogim glasom, kao da sam uradila ne znam šta, tražio mi je dokumente, a kada je rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno, iako samo što nisam prokomentarisala: ‘Hoćete li vi da me vratite kući službenim kolima'“, ispričala je Suzana, prenosi Avaz.

Ona se izvukla jednim telefonskim pozivom.

„Pozvala sam Simeona i on je preko telefona pregovarao, pa sam samo privedena u policiju gde mi je određena novčana kazna koju sam odmah morala da platim. Za dlaku sam izbegla zatvor“, rekla je Suzana Mančić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.