Šta je dovelo do razlaza Sindi Kraford i Ričarda Gira?

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu i slavni holivudski glumac više od dve decenije nisu u braku, pa je ljubavna priča Sindi Kraford i Ričarda Gira već pomalo zaboravljena.

Venčali su se 1991. godine, ali samo četiri godine kasnije njihovoj ljubavi je došao kraj. Mnogima je bilo žao što nisu uspeli. Sindi danas priznaje da je razlika u godinama između njih, ipak, bila prevelika. Na dan njihovog venčanja ona je imala 25, a Ričard 42 godine.

„Žene u dvadesetim godinama tek počinju da shvataju ko su i šta su, dolaze na svoje, počinju da osećaju sopstvenu snagu i šta sve mogu sa njom“, objasnila je Sindi u jednom intervjuu.

Manekenka je zvezdu filma „Zgodna žena“ upoznala kada je imala samo 21 godinu, a ubrzo nakon prvog susreta su započeli vezu. Iako joj je, u početku, bilo sasvim u redu da samo prati sve šta on radi, u jednom trenutku je, kako kaže, shvatila da i ona ponekad želi da bude osoba koja vodi.

Veza sa Ričardom ju je još više proslavila, a upravo je on bio taj koji ju je naučio kako da se nosi sa slavom i obožavaocima. Razlika u godinama, međutim, njihov brak je, ipak, odvela u propast.

Sindi zbog toga ne žali. U braku sa biznismenom Rendijem Gerberom dobila je dvoje dece, sina Prislija i ćerku Kaju, koja je krenula njenim stopama. Modni dizajneri se već otimaju za nju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.