Starleta pozirala u toplesu s devetomesečnom ćerkicom (foto)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poslednjih dana izazvala je lavinu reakcija svojim objavama na društvenoj mreži Instagram. Najpre je postavila seriju fotografija na kojima pozira potpuno gola, a deo fanova je zbog toga napao ističući da to ne priliči majci troje male dece.

Međutim, Kim je sada objavila fotografiju na kojoj je u toplesu, a u naručju drži devetomesečnu kćerkicu Čikago.

– Moje anđeosko dete – napisala je starleta pored fotografije i u opisu dodala da nosi senku iz svoje najnovije kozmetičke linije.

„Divno“, “Prelepe ste”, “Moj bože”, poručili su joj neki u komentarima, a našli su se i oni koji ovakve fotografije ne smatraju primerenim: “Ovo je čudno”, “Koristiš decu da bi zaradila. Jadno”, “Pokaži malo poštovanja prema sebi, svojoj deci i suprugu i ne skidaj odeću sa sebe”.

View this post on Instagram

My cutie 💥⚡️💥

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nekoliko sati pre objavila je i fotografiju petogodišnje ćerke Nort koja na očima nosi narandžastu senku.

Osim dve ćerke, Kim Kardašijan i Kanje Vest imaju i dvogodišnjeg sina Sainta. Ćerku Čikago dobili su uz pomoć surogat majke, a sada se šire glasine da se pripremaju za četvrto dete.

2 komentara
  1. trustoone

    A sta,ako ima seks sa belcem onda nije prostitutka?Onda je rijaliti zvezda kao ove nase k… koje imaju seks po wc-ima i kupatilima raznih zadruga i parova??

  2. bambi

    Prvo to nije rijaliti zvezda vec najobicnija prostituka. Ako vi imate osobu, koja zeli da postane poznata, i tom prilikom snimi seks sa crncem i to pusti svetu da svet gleda, to je onda prostitutka. Rijaliti zvezda je nesto drugo i nemojte vise da mesate. Sad ste tako nesto uradili i da vam se to vise ne ponovi.

Napišite komentar